Ledige stillinger

Vi leter etter grunnarbeidere

07.07.2017
Vi er stadig i vekst og ser behov for flere dyktige og erfarine grunnarbeidere. Stillingene ønskes besatt av erfarne og selvgående personer med sterk stå-på-vilje og høy arbeidsmoral. Du vil ta del i et arbeidsmiljø med faglige utfordringer og høyt tempo, der ingen dager er like. Arbeidssted vil variere fra prosjekt til prosjekt, hovedsakelig i Østlandsområdet.

Dyktige lastebilsjåfører søkes

07.07.2017
Vi er i stadig vekst og ønsker å utvide vårt dyktige mannskap med ytterlige to dedikerte og motiverte lastebilsjåfører med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Fast oppmøtested vil være ved vårt kontor ved Barntjernmoen, mens kjøreområdene vil strekke seg over hele Østlandsområdet.
masseforflytning-walanmaskin

Erfarne maskinførere søkes

07.07.2017
På grunn av sterk vekst og nye oppdrag søker vi nå dykige maskinførere til arbeid i våre prosjekter. Stillingene ønskes besatt av selvstendige, ansvarsbevisste og handlekraftige personer, med sterk stå-på-vilje og høy gjennomføringsevne. Du vil ta del i et arbeidsmiljø med faglige utfordringer og høyt tempo, der ingen dager er like. Arbeidssted vil variere fra prosjekt til prosjekt, hovedsakelig i Østlandsområdet.
drift-og-vedlikehold-walanmaskin
Ved spørsmål om stillingene kan du enten sende spørsmål via skjemaet nedenfor, eller ta kontakt direkte med oppgitte kontaktpersoner i annonsene. 
 
Barntjernmoen 8, 2067 Jessheim   |     +47 915 58 511   |   Org.nr 996 260 917 MVA