stenlegging-maskinelt-walanmaskin

Steinlegging

Våre steinleggere har lang erfaring innen forskjellige typer av steinarbeider. Vi setter kantstein, dreneringsrenner, murer, heller og belegningsstein av alle typer.
 

Belegningsstein

Vi har en Optimas spesialmaskin for maskinell legging av belegningsstein. Vi har masseutleggere i ulike størrelser som benyttes ved utlegging av settelag. Med maskinell legging av belegningsstein utføres arbeidet hurtig og effektivt. I tillegg til det estetiske har belegningsstein en rekke fordeler ovenfor asfalt og støpte dekker. Det tåler høye aksellaster og har lang teknisk levetid. Høy motstandsevne mot statiske- og vridningslaster som eksempelvis utelagring og svingende kjøretøy, og det påvirkes ikke av varme dager. Gir enkel tilgang til VA og annen infrastruktur. Det gir god drenering, spesielt ved bruk av permeable overflater. Store variasjonsmuligheter med mønster og farger.

 

Granitt

Våre steinleggere har lang erfaring med granittprodukter, som det finnes et stort varespekter av. Granitt kommer i mange farger; deriblant sort, gul, rød og lys grå.  Det kommer som ferdig utformede heller, kantstein, støttemur, brostein, trappetrinn, plantekasser og kjørbare granittheller. Vi bygger murer, trapper, kanter og annet etter ønske.
Ring oss 915 58 511
Eller la oss kontakte deg for en uforpliktende samtale
miljo
Barntjernmoen 8, 2067 Jessheim   |     +47 915 58 511   |   Org.nr 996 260 917 MVA